Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

είμαστε όλοι μετανάστες...και δεν ξημερώνει!

6 σχόλια:

fractalx είπε...

Καλησπέρα Δημήτρη.
Δεν ξέρω ποιός άνεμος σε φέρνει στα μέρη μου, κάθε φορά που είμαι τόσο μόνο. Με τα υπέροχα τραγούδια σου να με πέρνουν μαζί τους, σε μια χώρα με πολλά fractals..
Κάποιος καλός άγγελος θα σε ειδοποιεί..

Παπαστρατής Ιωάννης είπε...

Φίλτατε φίλε μου προβαίνω στη παρακάτω ενημέρωση.Ο εγγονός Αλέξανδρος της ΚΝΒ μας και του Παραμυθά μας έχει γενέθλια.Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη μπόρεις να περάσεις από τα αντοίστιχα blog και να δώσεις τις ευχές σου.Εγώ το έπραξα ήδη.Τα φιλιά μου.

dimitrisp(σε χρονο ενεστωτα) είπε...

πριν 20 χρόνια περίπου έμεινα με ανοικτό το στόμα όταν ένα βράδυ ανοιξα τα μάτια μου και αντί για το ταβάνι του σπιτιού αντίκρυσα πλήθος αγγέλων να πετούν στον ουρανό και να τραγουδάνε με γλυκές φωνές...ήταν η τελευταία φορά που είδα αγγέλους!
μετά από είκοσι χρόνια έμαθα να μιλάω και να έχω συντροφιά καλές μάγισες ,νεράιδες και ξωτικά!αυτές με ειδοποιούν και μάλιστα,αν και σε αγαπούν Fractal μας, θύμωσαν λίγο μαζί σου γιατί είπαν ότι αυτά τα τραγούδια δεν ανήκουν στον Δημήτρη αλλά ούτε και στους δημιουργούς τους...ανήκουν σε όλους μας!
να είσαι καλά και να θυμάσαι:είσαι μοναχό σου αλλά όχι μόνο!

dimitrisp(σε χρονο ενεστωτα) είπε...

Φίλε Γιάννη να είσαι καλά που μου το θύμισες,έπραξα τα δέοντα!
να έχεις καλό απόγευμα!

fractal είπε...

Δημήτρη , κάθε τραγούδι είναι ένα μικρό κομμάτι της ψυχής μας που την πέρνει μαζί του και την ανεβάζει ψηλά. Πλάϊ στα αστέρια. Από εκεί λάμπει τις ατέλειωτες ώρες τις μοναξιάς μας.
Από εκεί μπορούν να το δουν χιλιάδες ψυχές, να το αναγνωρίσουν και να πάνε κοντά του.
Σε πολλές βυζαντινές απεικονίσεις (κυρίως τοιχογραφίες) βλέπουμε τους αγγέλους, να παίζουν κάποιο όργανο. Να συνοδεύουν τα τραγούδια των ανθρώπων.
Αυτές οι απεικονίσεις, νομίζω, συνέχισαν την παγανιστική πίστη των ανθρώπων για τα καλά ξωτικά που παίζουν μουσική στα Δάση. (ενορχηστρώνουν και οργανόνουν τις σκόρπιες μελωδίες της φύσης) Δεν τους έχασες λοιπόν τους αγγέλους σου Είναι πάντα κοντά σου με τη μιά ή την άλλη μορφή. Μπορεί, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, να είναι και τα ίδια τα τραγούδια.

dimitrisp(σε χρονο ενεστωτα) είπε...

..."κι αν μέσα απ' τ΄άντερά σου σκούζει τ'όρνιο" έλεγε ένας καλός και όμορφος Πρίγκηπας...για να τον ακούσουμε τι έχει κι αυτός να μας πει...

Αρχειοθήκη ιστολογίου